Ušetřete na drahých věcech a dopřejte si luxus

Ušetřete na drahých věcech a dopřejte si luxus

Odpověď na Vaše problémy je mnohem jednodušší než by se mohlo znát. Stačí se zamyslet nad tím, kde kolik peněz vlastně ušetříte. Šetřit na levných věcech je naprosto zbytečné a nesmyslné. Když bude zlevněný rohlík o 20% a vy kvůli němu pojedete přes celé město, tak sice budete mít dobrý pocit, jak jste ušetřili, ale kolik vlastně ušetříte?
Jen si to spočítejte. Na čtyřech rohlících ušetříte zhruba jednu korunu. Takže pokud to přeženete a koupíte třeba čtyřicet rohlíků, tak gratuluji, právě jste ušetřili celých 10 korun. No, to není moc, že?
zlatá kasička.jpg

Nenechte se ovlivnit slevami levných potravin

A takto to je u všech levnějších produktů. Vzhledem k cenám potravin by se dalo říci, že na potravinách se nedá nic zajímavého uspořit. Na jednom nákupu se můžete dostat na takových 50 ušetřených korun, ale nakupování včetně cesty za levnými potravinami Vás vyjde minimálně na hodinu. Takže za hodinu „práce“ získáte 50 korun. To není zrovna moc.
Chcete-li tedy opravdu šetřit, přestaňte se omezovat ohledně cen potravin nebo drobností. Začněte se zajímat o to, kolik dáte za drahé věci. Zlevněné auto Vám může uspořit třeba 50 000 korun, a to už je jiná suma, že? Nebo prodejte dům a kupte si nový, levnější. Získáte tím neskutečně velké množství peněz a zbytek Vašeho života budete moci prožít ve spokojenosti a bez jakýchkoliv honění se za slevami. A místo chudobného života v drahém domě si můžete dopřát luxus v mobilheimu. V dnešní době je seženete za velmi nízké ceny a bydlení v těchto přenosných domech skýtá i mnoho dalších výhod .
mince a nástěnné hodiny.jpg
Tak co, nezní Vám představa spokojeného bezstarostného života v malém mobilním domě o něco lépe než neustálá snaha vejít se do Vašeho rozpočtu a snažit se šetřit na každém nákupu? Ano, možná budete pro okolí těmi divnými, kteří se zbavili domu a přestěhovali se do jakéhosi karavanu, ale pokud neplánujete rodinný život s dětmi, tak Vám mobilheim k životu naprosto postačí. Pokud stále váháte a bojíte se, tak není problém si takovýto život třeba jen na měsíc vyzkoušet a uvidíte, jestli Vám to bude vyhovovat. Vsadím se, že nebudete litovat.

Previous post Copywriting
Next post Dopřejte si i vy vysokou kvalitu a moderní design